Trappenmaker | Moderne metalen trappen op maat van uw gebouw (Hamont, Limburg)

Al meer dan 40 jaar lang is ons familiebedrijf gespecialiseerd in alle metaalwerken in en rond woningen en bedrijven. Moderne en elegante metalen trappen mogen dan ook niet in ons aanbod ontbreken. Vanuit Hamont komen we in de hele provincie Limburg, en zelfs daarbuiten, uw gebouw voorzien van een metalen trap op maat. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de bijbehorende moderne of klassieke trapleuningen.

Zowel bouwers als verbouwers in de regio kunnen op onze diensten rekenen voor hun woning of bedrijf. Vertrouw op ons voor uw volledige project, inclusief ontwerp, materiaalkeuze en een perfecte afwerking. Heeft uw architect al een plan voor uw trap? Dan gaan we meteen aan de slag voor uw trappen in en rond het gebouw:

  • Industriële trappen
  • Metalen trappen
  • Houten-metalen trappen

Al onze trappen worden op maat gemaakt voor uw project, met speciale aandacht voor functionaliteit, veiligheid en een moderne look. Houdt u van de strakke vormgeving van een metalen trap, maar is een warme houtsoort een welkome blikvanger in uw woning of bedrijf? Dan kunt u kiezen voor een gecombineerde trap waarin de beste eigenschappen van elk materiaal worden gecombineerd. Op basis van uw smaak en ons deskundig advies brengen we de perfecte trap tot leven in uw interieur.

Na meer dan 40 jaar in het vak heeft geen enkele bouwmethode nog geheimen voor ons. U kunt dus rekenen op absoluut vakmanschap voor elk project, steeds uitgevoerd met de beste materialen. Wilt u meer informatie over onze metalen trappen? Of onze andere diensten? Neem dan contact op met Huibers Metaalwerken & Siersmederij, uw trappenmaker in Hamont (bij Neerpelt, Lommel, Hechtel-Eksel & Overpelt) en omstreken. Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.